• Wil je verandering, maar weet je niet hoe?
  • Uit balans?
  • Op zoek naar een andere lifestyle?

Er kan in ieders leven een moment komen dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Je zou wel willen veranderen, maar waar moet je beginnen, wat is er voor nodig en waar wil je uiteindelijk naar toe? Coaching is breed inzetbaar en o.a. mogelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, of als je problemen ervaart in privé of op de werkvloer, bij problemen rondom gewichtsbeheersing of als je problemen ervaart rond ziekte of gebrek. Gun jezelf de kans om stil te staan bij wat je werkelijk wilt, dit te onderzoeken en de stap te zetten naar verandering. Laat mij je begeleiden in dit proces om inzicht te krijgen in je probleem. We maken samen een stappenplan om je doel(en) te behalen.

Als wellnesscoach werk ik lichaamsgericht vanuit een holistische visie. Lichaam en geest worden als 1 gezien. Tijdens een sessie maak ik gebruik van diverse coachingstechnieken. Dit kan samengaan met een massage en of ontspanningsoefening als jij dat wilt. Blokkades worden opgeheven en ontstaat er ruimte, waardoor het persoonlijke ontwikkelingsproces wordt bevorderd.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, bel gerust. We beginnen met een intakegesprek. Dit heeft als doel kennismaking. Is er een klik en een basis voor vertrouwen, dan bepalen we samen jouw doelstelling. Tevens kijken we samen hoeveel sessies nodig zijn.. Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit +/- 6 sessies, inclusief het intakegesprek, maar dat kan meer of minder zijn want maatwerk is belangrijk.

Het enige wat ik van je vraag is de bereidheid om aan je doel te gaan werken, dan ben ik er voor je, om je te begeleiden naar je doel, met respect en vertrouwen.

Image: 

Contact

Address:
Ligusterbaan 1 2908LW Capelle aan den IJssel
Telefoon:
+31 6 14 98 61 11